måndag 22 februari 2010

Dagens egotripp - En av Sveriges bästa gröna bloggare

Detta blogginlägg kommer att vara i total avsaknad av råd och tips, istället kommer en liten egotripp och tankar kring detta.

Att skriva om vad jag anser är rätt vägar att gå för att nå en långsiktigt hållbar framtid betyder inte att det jag har absolut rätt. Har jag några poänger ibland? Förhoppningsvis, men det är alltid kul att få respons från er som läser och lika kul när det man gör blir uppmärksammat.

Därför är det skitkul att ha blivit nominerad av siten "En lagom dos grönt" som En av Sveriges bästa gröna bloggare!

Om du håller med En lagom dos grönt föreslår jag att du följer länken genom att klicka här och lägger en röst på mig. Som röstande kan man även vinna fina priser! Det går att rösta en gång per dag så in på sidan och lägg en röst per dag så får vi hoppas att det går bra.

Om jag skulle vinna tänker jag att skänka möjlig vinst till behövande ändamål - något som jag tänker ta er läsare till hjälp för att ge mig tips om lämplig mottagare


Må väl och tack för att du läser!


//Henric Wahlgren


Ps. Glöm nu inte bort att rösta! =) .Ds.

2 kommentarer:

  1. En lagom dos skitsnack om du frågar mig! Jag blir så less när hör hur ni miljömuppar vill lägga tid och pengar på sådant som egentligen är helt irrelevant, i alla fall är du, Henric Wahlgren, skyldig mig en liten stund av många vackra dagar som jag slösat på din blogg. Nä du, att blogga om ett ämne som miljö när det finns människor som är sjuka i cancer, är för mig inte bara osmakligt, utan rent av förkastligt! Tills du får dina prioriteringar i ordning kan du glömma min röst, jag gör som i riksdagsvalet och röstar SD. Men om du vinner vill jag att du skänker alla pengar till cancerforskning och nu menar jag inte någon låtsascancer som bröst, eller prostatacancer, utan riktig! Eller än bättre, skänka hela summan till en enskild drabbad individ.

    // Arg skattebetalare

    SvaraRadera
  2. Tackar för det Tobbe - snällt sagt av dig! =)

    SvaraRadera