torsdag 2 maj 2013

Bloggen byter skepnad!

Det har varit en fantastisk resa!


Vad som började som en "klagomur" och ett sätt för mig att få ur mig mina tankar, åsikter och funderingar gällande företags arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor, utvecklades mer till att bli ett sätt att kunna bjuda på kunskap.

Sakta men säkert utmejslades syftet: Att kunna förmedla hållbar utveckling så att alla KAN vara en del av den!

Och på den vägen är det. Nu byter vi skepnad! Vad som började som "Sustainable Pathfinder", gick över till att bli "Hållbart.Nu" byter namn och adress till:


Syftet kvarstår, bloggen likaså, priset är detsamma (d.v.s. gratis!). Vad som tillkommer i.o.m. Miljöjouren är en möjlighet för dig som miljöchef, miljösamordnare och ansvarig för att driva miljöarbete att prenumerera på ett dagligt och kostnadseffektivt stöd i ditt arbete. På detta sätt hoppas vi kunna förmedla hållbar utveckling så att alla KAN vara en del av den på ett mer extensivt sätt där du, med hjälp av Miljöjouren, kan få det stöd du behöver för att kunna bli en del av lösningen för en mer hållbar framtid.


Detta är inte slutet på något. Det är som man säger "en helt naturlig process" och det känns otroligt inspirerande att kunna ta detta steg. Vi ses och hörs på Miljöjouren och, om du har behov, tveka inte att bli medlem!


Allt gott!

//Henric

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar