onsdag 18 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Dagens enklaste handling för att göra en absolut skillnad i någons liv: När UNICEF bad om hjälp på Facebook var det enkelt för oss att hörsamma kallelsen. För just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.UNICEF vaccinerar i Elfenbenskusten © UNICEF/Asselin

Vi skulle gärna ta oss an uppdraget, men eftersom vi inte kommer loss så publicerar vi den här bloggposten istället. Då vaccinerar vi nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Vi är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Får vår del var det ett enkelt val att tillhandahålla vår blogg för detta behjärtansvärda ändamål. All hjälp till utsatta barn är kort och gott värda att premieras!

Allt gott och lycka till UNICEF!

//Henke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar